Om oss

Vilka vi är?

Importör, distributör

Onlineshop SRL, grundat 2004, är en stor producent på en marknad med hög konkurrenskraft. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, utvecklar och implementerar skräddarsydda lösningar och ger kunderna specialiserad hjälp. Vårt företag har en bred portfölj av tjänster inom CB-radiokommunikation, övervakning och fordonselektronik inklusive: teknisk konsultation, montering, installation och underhåll, garanti och eftergarantitjänster.

 

Vårt erbjudande

Produktsortiment

Till den moderna konsumentens ökande krav diversifieras vårt produktsortiment ständigt med kvalitets-, multifunktionella, hållbara, effektiva och miljökompatibla produkter, tillgängliga med avseende på kostnader. Erbjudandet av våra produkter under varumärkena PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht TTi, inkluderar CB- och PMR-radiostationer, övervaknings- och larmsystem samt fordonselektronik. Vårt företag, även om det är medelstora, kan anpassa sig snabbt till affärs- och marknadskrav och kan tillhandahålla kompletta lösningar för både privatkunder och för stora distributörer i Rumänien, Bulgarien och Ungern.

 

Historia

Strategier och evolution

Onlineshop SRL, idag med en portfölj på över 1 000 produkter, kommer 2004 in på distributionsmarknaden med CB-radiostationer, till och med en av de främsta främjarna av CB-fenomenet i Rumänien. År 2006 blir det den enda auktoriserade importören av Midland-produkter i Rumänien. Parallellt med utvecklingen och förbättringen av produktsortimentet skedde företagets varumärke, 2009 antogs och implementerades PNI-varumärket på produktutbudet för CB-radiostationer och antenner. Sex år senare uppstår ett nytt namn - SilverCloud, vilket utvidgar vår produktlinje. Under de senaste åren har vårt företag investerat i import av produkter från CB- och PMR-radiostationer till säkerhetssystem, fordonselektronik och belysning med den senaste LED-tekniken.

Genom en för närvarande studerad och granskad investering syftar vi till att utöka vår produktlinje, till att öka omsättningen och lönsamheten. Den strategi som behandlats under de senaste åren fungerade, och nådde därmed 2018 en omsättning på 36 318 152 lei. Vårt företag har investerat de senaste åren i import, uppgraderingar, personalutveckling och sist men inte minst i onlinehandel. 100% av de produkter som tillverkas eller importeras av oss kan köpas på www.mo.ro eller www.b2b.mo.ro (för distributörer) där du har enkel tillgång till teknisk information, inventering och kampanjer.

Vårt års tillväxt återspeglades i en serie utmärkelser. Vi nämner bara:

  • Första utmärkelsen i Toppföretag 2018

Vår ambition är att bli en referensimportör på den europeiska marknaden, erkänd för kvaliteten på dess kundservice och för hållbarheten i de relationer som upprättats med sina partners.

 

Tjänster

Service och teknisk support

Onlineshop SRL fokuserar sin verksamhet inom tre områden: import, handel, tjänster. Vår serviceavdelning tillhandahåller, genom sina unga, dynamiska och flexibla ingenjörer, snabb installation, montering, diagnostik, reparation och underhåll för alla produkter vi handlar med. Vi utför diagnostik på mindre än 48 timmar och snabb reparation för alla typer av CB-radiostationer. Varje produkt som repareras av vår tjänst har 90 dagars garanti för reparationer. Våra kunder kan få information om utvecklingen av deras tjänsteapplikation.

Således utvecklade vi ett komplext system som skickar till kundmeddelanden om statusen för produkten som är i tjänst (ankomst, mottagning av en servicetekniker, reparationsstatus, leverans). Vi fokuserar på kvaliteten på de tillhandahållna tjänsterna och tillfredsställelsen av våra kunders behov och krav. Bakom kvaliteten på våra tjänster finns ett helt team med många färdigheter och specialiseringar från ingenjörer till ekonomer och programmerare.

Vår framgång beror på den effektiva kombinationen av kompetens, personal som är kunnig med produkter, omfattande produktportfölj, några av dem uteslutande distribuerade, till vår erfarenhet och förmåga att anpassa sig till marknadens behov.

  

Kontakt och allmän information

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Registrerade kontor: 26A Olteniei Street, 610206, Piatra Neamț, Neamț
Arbetsplats: 26A Olteniei Street, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Arbetstid: Måndag - Fredag: 8:00 - 16:00

Mobile phone: 0724.517.984
Standard phone: 0333.401.142
Fax: 0333.401.141
Email: [email protected]
Website: www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001
Tax ID:  RO16306031
Trade Register No.: J27/513/2004

 

ONLINESHOP SRL warehouse